BorduurDesignSjan - Home

Onze diensten:

Wij kunnen op vrijwel alle textiel borduren zoals truien, t-shirts, sportkleding, jassen, paardendekens en dekjes, badstof artikelen en op petten. Het is ook mogelijk om een losse badge te maken, die u daarna zelf, of door ons vast kunt laten stikken of lijmen op het gewenste artikel.

Bedrijven

Als bedrijf wilt u goed voor de dag komen en met uw logo geborduurd op uw kleding bent u herkenbaar voor iedereen.

We zetten het te borduren logo of plaatje met behulp van een computer programma om naar een borduurpatroon wat we vervolgens met een computer gestuurde borduurmachine volgens uw wens op uw bedrijfskleding kunnen borduren.

Het borduren van bedrijfskleding kan fiscaal aftrekbaar zijn. Voor meer informatie hierover zie website belastingdienst.

Particulieren

Ook als particulier kunnen wij u van dienst zijn.

Of u nu een cadeau zoekt, een promotie artikel voor de club of vereniging, of uw kleding een persoonlijk kenmerk wilt geven, wij staan graag voor u klaar en denken graag met u mee. Op deze site kunt u tal van voorbeelden vinden.

Kado artikelen, zoals handdoeken, kleedjes, omslagdoeken, slabbers, enz., kunnen we voorzien van een tekst en of tekening. Ook kunnen we voor u de afbeelding van een geboortekaart op een slabber borduren met naam en geboortedatum. Zie voorbeelden

Als u een cadeau artikel laat borduren, pakken we het uiteraard in.